Καλώς ορίσατε στην B-Frost

Διασφαλίζουμε την ακεραιότητα και κυρίως, την ασφάλεια των φορτίων

Από το 2013 με σεβασμό στον τελικό καταναλωτή.

Υπηρεσίες

Picking :
Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες picking και μέσω των σύγχρονων και αποτελεσματικών μεθόδων που χρησιμοποιεί μπορεί να διαχειριστεί έως και 10.000 κιβώτια ημερησίως σε συνθήκες ψύξης – κατάψυξης.
Crossdocking :
Το crossdocking υποστηρίζεται από την επιχείρηση μας όλο το 24ωρο σε χώρο 1000 τμ με αμεση φόρτωση και εκφόρτωση των προιόντων. Έτσι επιτυγχάνουμε αυξημένη ταχύτητα παράδοσης και άμεση ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.
Συσκευασία – Ανασυσκευασία :
H εταιρεία ανταποκρίνεται σε όποια ζήτηση υπάρχει από τους αποθέτες και έτσι προσφέρουμε και υπηρεσίες συσκευασίας και ανασυσκευασίας.
Διανομή :
Διανομή στην Αττική και μέσω ναυλωμένων φορτηγών ή πρακτορείων και σε όλη την Ελλάδα.
Αποθήκευση :
Η εταιρεία μας προσφέρει αποθήκευση προιόντων σε συνθήκες κατάψυξης, συντήρησης ή ξηρού διασφαλίζοντας την ποιότητα των προιόντων σας. Τα προιόντα παραλαμβανονται και περνάνε από τον απαραίτητο έλεγχο (θερμομέτρηση, ετικετοκόλληση και κατάλληλη οργάνωση στον τρόπο αποθήκευσης τους).
Προφίλ

Ποιοι είμαστε:

Η εταιρεία B-FROST ιδρύθηκε το 2013 και μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στην αποθήκευση τροφίμων σε περιβάλλον ψύξης και κατάψυξης, με έδρα στη θέση Λούτσα Χατζηδημήτρη στην περιοχή της Μαγούλας.

Ποιοι είμαστε:
Προφίλ

Εμπιστοσύνη

Μετά την ίδρυσή της και μέχρι σήμερα, η εταιρεία μας παρουσιάζει συνεχή πρόοδο και αυξητική τάση του κύκλου εργασιών της, έχοντας θεμελιώσει την εμπιστοσύνη των πελατών της επάνω στη ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών της.

Εμπιστοσύνη
Αποθήκευση

Υπεύθυνη αποθήκευση

Η εταιρεία μας προσφέρει αποθήκευση προιόντων σε συνθήκες κατάψυξης, συντήρησης ή ξηρού διασφαλίζοντας την ποιότητα των προιόντων σας. Τα προιόντα παραλαμβανονται και περνάνε από τον απαραίτητο έλεγχο (θερμομέτρηση, ετικετοκόλληση και κατάλληλη οργάνωση στο τρόπο αποθήκευσης τους).

Υπεύθυνη αποθήκευση
θάλαμοι κατάψυξης – συντήρησης
τετραγωνικά μέτρα κτιρίων
παλετοθέσεις
κιβώτια ημερησίως
βαθμοί κελσίου ψύξη